Onze diensten

Interieuradvies op maat

Een gedegen interieuradvies helpt je om van je huis een thuis maken. Of van je kantoor een prettige werkruimte. Daarbij is het essentieel al jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Zo weet je namelijk zeker dat alles straks tot in de kleinste details klopt. Logisch dus dat wij maatwerk als een vereiste zien.

 

Persoonlijk advies


Bij een interieuradvies is maatwerk standaard. En persoonlijk contact dus ook. We maken graag een afspraak om kennis met je te maken en van jou te horen wat jij allemaal belangrijk vindt aan een interieur. Zo komen we samen tot een eindresultaat waar jij écht blij van wordt.

Plan een gesprek


Interieuradvies is ons vak


Interieuradvies is een vak. Ons vak. Natuurlijk: iedereen kan een interieur samenstellen. Maar soms heb je toch het gevoel dat het nét niet klopt. Wij brengen eenheid. Combineren losse elementen tot een logisch geheel. Bundelen functionaliteit en sfeer. En blazen iedere ruimte nieuwe energie en nieuw leven in.

Vraag advies aan


Ontwerp en styling


Woonkamer


Echt helemaal thuis. De plek om tot rust te komen en mensen ontvangen.

Badkamer


De sfeer, comfort en luxe van een stijlvolle spa in eigen huis.

Keuken


Mooi, functioneel en praktisch: de keuken is het middelpunt van je woning.

Kantoor


Van grote kantoorruimtes praktisch indelen tot thuiswerkplekken creëren.

Meubels


Eindeloos veel variatiemogelijkheden, om aan al je wensen te voldoen.

Accessoires


Een los element of compleet stylingpakket: accessoires maken je interieur af.

Meubels kopen bij Studio Daglicht


Ben je enthousiast over ons interieuradvies? Dan kunnen wij ook de meubels voor je kopen. Heel gemakkelijk. Het grote voordeel van ons assortiment is, dat we veel meubels helemaal kunnen aanpassen aan jouw smaak. Een ander onderstel, andere bekleding: het kan allemaal.

Bekijk onze meubels
Image


Laten we kennismaken!Wil je de wensen voor jouw interieur bespreken? Van jouw huis een thuis maken? Of zorgen dat jouw kantoor een inspirerende werkplek wordt?
Neem contact op, dan maken we een afspraak. Bij jou of bij ons: jij mag het zeggen.


Plan een gesprek