Over ons

De interieurontwerper die alles voor je regelt


Een interieurontwerper die écht naar je luistert en jouw wensen en eisen vertaalt naar een creatief en functioneel ontwerp. Naar een interieur dat precies klopt en een ruimte waar jij graag bent. En die - als jij dat wil - alles voor je regelt. Van A tot Z. Dat is Studio Daglicht. Zo zit jij er straks heel relaxed, heel comfortabel bij.

 


Jouw interieur: uniek en eigen


Spelen met een ruimte. Met de indeling. Met kleuren, materialen, daglicht en verlichting. Met meubels en accessoires. Al deze elementen zo combineren dat ze naadloos aansluiten bij hetgeen mensen voor ogen hebben. Met nog nét even dat beetje extra. Die onverwachte, creatieve draai die een ruimte uniek maakt. Eigen. Het is zo gaaf dat wij met ons werk mensen echt blij maken!

Vraag advies aan


Watch the feed


Instagram reports: Please check the settings
Oops...
Sorry, this Social Stream cannot be displayed.


Interieurontwerper: onze aanpak


Hieronder lees je hoe wij als interieurontwerper stap voor stap te werk gaan om jouw interieur aan al jouw wensen te laten voldoen. En hoe we vervolgens zorgen dat we dat voor je waarmaken. Wil je alleen een ontwerp, styling of meubels? Dan kan dat natuurlijk ook.

1. Gesprek


Voordat we met elkaar aan de slag gaan, plannen we een gratis gesprek in, zodat we elkaar echt leren kennen. En wij precies weten wat je wensen en eisen zijn.

2. Offerte


Je ontvangt van ons een heldere offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ben je het daarmee eens? Dan gaan we samen aan de slag.

3. 3D tekening


We maken een moodboard en werken een 3D tekening uit, zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat.

4. Presentatie


We presenteren je het ontwerp en bespreken dat met je. Neem vooral rustig de tijd hier naar te kijken. Daarna geef je eventuele aanpassingen aan ons door.

5. Definitief ontwerp


Op basis van jouw feedback zetten we de puntjes op de i en sturen we je het definitieve ontwerp. Hier kun je zelf mee aan de slag óf wij nemen je het werk uit handen.

6. Realisatie


Wij maken jouw ontwerp werkelijkheid. We bestellen meubels en accessoires, verzorgen de afwerking en styling, totdat alles tot in de kleinste details klopt.
Studio Daglicht - Over ons - Amy en Kirsten

Over Amy & Kirsten


We vinden het geweldig om samen met onze klanten op zoek te gaan naar creatieve ideeën en oplossingen voor hun interieur. Om echt zo’n plek te creëren waar ze graag zijn. Het is een groot pluspunt dat we daarbij van elkaars kennis en expertise gebruikmaken. We kijken en denken namelijk altijd met elkaar mee. Zo winnen onze ontwerpen aan creativiteit, eigenheid en functionaliteit. En krijgen onze klanten het interieur dat ze verrast én blij maakt.

Vraag advies aan


Waarom Studio Daglicht?


Met Studio Daglicht haal je een totaalpakket in huis. Door onze theoretische achtergrond, kennis van en ervaring met maatwerk keukens, meubels en blacksteel deuren, komen we tot prachtige én functionele ontwerpen. Ook voor de meubels en accessoires kun je direct bij ons terecht. Wel zo gemakkelijk. Als je wil, regelen we het allemaal voor je. Zo heb jij straks heel relaxed een nieuw interieur.


Plan een gesprek