Projecten

Interieurontwerp en styling

Interieurontwerp, styling of advies: bij Studio Daglicht ben je aan het juiste adres. Van woonkamer tot studentenkamer en van keuken tot kantoor. Hier zie je een aantal voorbeelden van interieurs die we hebben gerealiseerd.Van advies naar realisatie


Mensen kloppen met de meest uiteenlopende interieurvragen bij ons aan. Soms willen ze alleen advies, soms realiseren we het hele traject van A tot Z. Wat jouw vraag ook is: we helpen je graag.

Vraag advies aan

Ontwerp tienerruimte Jeroen Bosch ziekenhuis


Een tienerruimte waar jongeren zich helemaal op hun gemak voelen. Waar ze even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn.

Bekijk projectOntwerp seniorenwoning, Lieshout


Een stal wordt woonhuis. Wij ontwierpen een sfeervolle, praktische en comfortabele inrichting, ook met het oog op de toekomst.

Bekijk projectOntwerp en styling benedenverdieping


Op basis van de bouwtekening maakten we een ‘hotel chique’ ontwerp voor de benedenverdieping van deze nieuwbouwwoning.

Bekijk projectOntwerp en styling kleine woonkamer


De kleine woonkamer werd ruimtelijk en overzichtelijk ingedeeld. De uitgangspunten: een roze, vrouwelijke uitstaling én een grote tafel.

Bekijk project
Hulp nodig bij jouw interieurontwerp?Wil je de wensen voor jouw interieur bespreken? Van jouw huis een thuis maken? Of zorgen dat jouw kantoor een inspirerende werkplek wordt?
Neem contact op, dan maken we een afspraak. Bij jou of bij ons: jij mag het zeggen.


Plan een gesprek