Ontwerp en styling beneden- verdieping

Den Bosch

Dick en Benthe hebben een prachtig nieuwbouwhuis gekocht in Den Bosch, maar dat moet nog worden gebouwd. Zij vinden het lastig om zich de ruimte voor te stellen en om ‘m in te richten op basis van een tekening.

 
Studio Daglicht - Ontwerp en styling benedenverdiepingDe opdracht


Dick en Benthe vroegen ons een ontwerp te maken voor de benedenverdieping van hun nieuwe woning. Daarbij wilden ze volledig ontzorgd worden: ze wilden nergens over hoeven nadenken. De uitstraling moest ‘hotel chique’ zijn.
Studio Daglicht - Ontwerp benedenverdieping moodboard
Studio Daglicht - Bovenaanzicht benedenverdieping


Passend totaalplaatje


Wij hebben het totale project ontworpen: de indeling, kleuren, materialen en meubels voor de woonkamer en keuken. Het marmeren keukenblad vormde het uitgangspunt voor het kleurgebruik in de hele woning, dat terug te voeren is naar kleuren als zwart, bruin en beige. Dat zie je onder andere aan de vloer, gordijnen en het tv-meubel. Als de woning in september 2021 wordt opgeleverd, regelen wij dat alle meubels tijdig worden geleverd.
Studio Daglicht - Beneden verdieping woonkamer


Plan een gratis gesprekWil je de wensen voor jouw interieur bespreken? Van jouw huis een thuis maken? Of zorgen dat jouw kantoor een inspirerende werkplek wordt?
Neem contact op, dan maken we een afspraak. Bij jou of bij ons: jij mag het zeggen.


Plan een gesprek