Ontwerp
seniorenwoning

Lieshout

Willem en Neeltje zijn 60+ en willen op het erf van hun dochter gaan wonen. Dat betekent: alle vrijheid én volop genieten van de gezelligheid van hun kleinkinderen.

 
Studio Daglicht - ontwerp seniorenwoning



De opdracht


Willem en Neeltje laten de stal tot woonhuis verbouwen, waar ze gaan wonen en slapen op de begane grond. Ze gaven ons de vrijheid de inrichting zo sfeervol, praktisch en comfortabel mogelijk te maken, ook met het oog op de toekomst. Vanuit de zithoek wilden ze graag uitzicht hebben op hun heerlijke tuin.
Studio Daglicht - Seniorenwoning moodboard
Studio Daglicht - Schets seniorenwoning


Binnen wordt buiten


Het woonhuis wordt een heerlijk sfeervolle plek, waar binnen en buiten samen komen. Door de warme natuurtinten voelt het als een warme deken over je heen.

Realisatie medio 2020/2021.

Studio Daglicht - Seniorenwoning sfeervol


Plan een gratis gesprek



Wil je de wensen voor jouw interieur bespreken? Van jouw huis een thuis maken? Of zorgen dat jouw kantoor een inspirerende werkplek wordt?
Neem contact op, dan maken we een afspraak. Bij jou of bij ons: jij mag het zeggen.


Plan een gesprek